For jobbsøkere

Europas møteplass for akademikere

University Positionser en av Europas ledende karrierenettverk for universiteter, høyskoler og forskning. Vi har siden 2004 hjulpet alle Europas høyskoler, universiteter og forskningsinstitusjoner med å finne de mest kompetente og kvalifiserte medarbeiderne.

Karrierenettverket Univeristy Positions tilbyr et bredt spekter av stillinger innen forskning og høyere utdanning fra alle europeiske land. Via University Positions finner du de nyeste karrieremulighetene fra universiteter, høyere utdanning og forskningsforetak

Leter du etter en jobb på et av Europas universiteter eller forskningsinstitutter?

Vårt karrierenettverk tilbyr deg som leter etter jobber i akademia en rekke ledige stillinger gjennom noen av våre regionale landsportaler som har de sist annonserte stillingene fra respektive lands universiteter, høyskoler og forskningsinstitutter. For å se hvilke jobbtilbud som er tilgjengelig i hvert land, må du klikke deg inn på en av disse portalene i vårt karrierenettverk:

Alle internasjonale stillinger samles på den europeiske portalen vår: www.universitypositions.eu

Få de siste karrieremuligheter direkte i e-posten din

Gjennom vårt tilpassede match system kan du enkelt og helt gratis få nye jobbmuligheter som passer deg.
Velkommen til å registrer deg i dag!